eindejaarsbijeenkomst 2017

Eindejaarsbijeenkomst vrijdag 15 december 2017.

Wij hadden, naar aanleiding van het 20-jarig bestaan van de Stichting, vooraf het aantal bezoekers vastgesteld. 57 Donateurs hadden ingetekend en waren ook aanwezig. Een genoegen voor de Stichting, om dat te constateren. Het werd een drukke avond, met veel activiteit!

De gangbare zaken, zoals algemene informatie, het financiële overzicht van het afgelopen jaar en een terugblik op de activiteiten, van het seizoen 2017, passeerden de revue.

Na een korte pauze, waarin onder het genot van een consumptie en een knabbeltje, gekeken kon worden naar een film over werken met trekpaarden, gemonteerd door Frans van Loo, begonnen we aan het tweede gedeelte van de avond.

Onze gastvrouw en heer, Mientje en Hub , en hun altijd aanwezige hulp, Busty, samen met hun buurman, hebben ons voorzien van een smakelijke hap. Een aangeklede bitterbal, naar aanleiding van ons 20-jarig bestaan! Deze “krachtbron” zorgde voor een verhoogde activiteit tijdens de discussie over het vaststellen van de activiteitenagenda 2018. De voorstellen waren zo talrijk dat die agenda twee keer zo lang zou kunnen worden dan normaal!

De Dag van het Trekpaard en de Hubertusmarkt in Gulpen, worden nadrukkelijk genoemd als momenten, waarop de Stichting regionaal in beeld komt. Opmerking van een donateur: de Stichting hoort op de Hubertusmarkt te zijn! Belangrijk voor deelname in Gulpen zijn: een ruime locatie

de route met de koetsen veiliger maken

zorg dat bezoekers blijven genieten van de tot in puntjes goed

gesoigneerde en prachtig opgetuigde paarden.

Frans

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsartikelen. Bookmark de permalink.